Home Be kategorijos Registracija

Registracija

325
0

Registracija

    • Pasirinkite vairavimo mokyklą UAB „Vilkaviškio autoklubas“ ir užsiregistruokite į Jums tinkančią mokymosi grupę (jeigu Jums jau 17 metų arba liko keletas mėnesių iki 18 metų). Tai galite padaryti telefonu, el. paštu arba atvykus tiesiai į mokyklą.
    • su savimi būtina atsinešti šiuos dokumentus: asmens tapatybę liudijantį dokumentą (LR piliečio pasą arba tapatybės kortelę), vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą (forma Nr. 083-1/a) ir pirmąjį piniginį įnašą (avansą) už vairavimo kursus ( bent 100 €).
    • sutartu laiku pradedate lankyti teorijos mokymo paskaitas su Jūsų pasirinkta grupe. Teorijos kursas truks apie 6-7 savaites, t.y. mažiausiai 40 mokymo valandų. Teorijos kursų metu taip pat išklausysite pirmosios medicininės pagalbos kursą.
    • besimokydami teorijos, pradedate mokytis praktinio vairavimo (iš anksto suderintu grafiku Jums patogiu laiku). Vairavimo praktikos kurso trukmė – 30 mokymo valandų.
  • baigę kursus mūsų mokykloje laikysite mokyklinius teorijos ir vairavimo praktikos egzaminus. Tada  galėsite laikyti teorijos ir vairavimo egzaminus valstybinėje įmonėje

Jei turite klausimų skambinkite darbo valandomis tel. 8-685-00436, 8-342-20776, 8-628-41357 ir mes atsakysime į visus jums rūpimus klausimus.

Teorijos mokymo paskaitos vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais 16.00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here