Home Be kategorijos Vairavimo mokykla

Vairavimo mokykla

339
0

UAB ‘’VILKAVIŠKIO AUTOKLUBAS’’ vairuotojų mokymo srityje dirba jau virš 30 metų nuo 1991m. vasario mėn. 28d. Mokykla teikia “B” kategorijos pirminio vairuotojų mokymo paslaugas Vilkaviškio mieste ir rajone, siūlo palankias išsimokėjimo sąlygas (mokėjimas dalimis, lizingu). Mokymo klasė yra pačiame miesto centre, mokykla turi įrengtą nuosavą vairavimo mokymo aikštelę miesto ribose, dirba kvalifikuoti ir patyrę vairavimo mokytojai bei instruktoriai, nuolat atnaujinama mokymo medžiaga ir bazė.

 

PASIRINKUS VAIRAVIMO MOKYKLĄ UAB„VILKAVIŠKIO AUTOKLUBAS“ JŪSŲ LAUKIA:

  • Mokomieji automobiliai – techniškai tvarkingi ir nauji KIA CEED ir Hyundai i30  automobiliai
  • Vairavimo instruktoriai – ilgametę patirtį turintys, kvalifikuoti, kantrūs ir supratingi, kurių žinios suteiks jums pačią kokybiškiausią pirmąja vairavimo patirtį.
  • Dėstytojų kompetencija – dėstytojai ir instruktoriai yra patyrę savo srities profesionalai, suteikiantys Jums kokybiškas žinias ir praktinius įgūdžius. Mokymo procese, dalyvaujant kvalifikuotiems pedagogams, naudojami pažangūs mokymo metodai, šiuolaikinės mokymo priemonės.
  • Kompiuterių klasė – erdvi ir patogi mokymo klasė su stalais ir kėdėmis (iki 20 mokinių), nauji kompiuteriai su LCD ekranais (7 darbo vietos). Mokymams naudojama įvairiapusė vaizdinė medžiaga, mokymo procesas vyksta skaitmeninio projektoriaus pagalba, demonstruojami mokomieji filmai. Sumanūs stendai su šviesos signalais ir gausybė įvairių mokomųjų plakatų.
  • Yra galimybė gilinti teorijos žinias su KET testų programa iš namų ar darbo – visur kur tik yra interneto ryšys.
  • Papildomi kursai – vairavimo mokykloje rengiami pirmosios med. pagalbos kursai būsimiems vairuotojams (už papildomą mokestį)
  • Mokyklos šūkis – „Rinkis patirtį ir kokybę“. Mūsų mokykla pasižymi rimtu požiūriu į darbą, įsiklausymu į kiekvieno poreikius, savo įsipareigojimų vykdymu. Mes Jums padėsime tapti atsakingais, rimtais ir mąstančiais vairuotojais.
  • Jauki atmosfera, šiltas bendravimas ir atsakingas požiūris į būsimuosius vairuotojus;

 

Priedai : DARBO TVARKOS TAISYKLĖS , L I U D I J I M A S,

ASMENS DUOMENŲ TVARKYMO TAISYKLĖS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here