Home Be kategorijos Kaip įsigyti teises?

Kaip įsigyti teises?

76
0

  • 1 žingsnis: Jeigu Jums jau 17 metų (arba liko keletas mėnesių iki 18 metų) – pasirinkite vairavimo mokyklą UAB „Vilkaviškio autoklubas“ ir užsiregistruokite į jums tinkančią mokymosi grupę. Tai galite padaryti telefonu, el. paštu arba atvykus tiesiai į mokyklą.
  • 2 žingsnis: prieš pat kursų pradžią atvykite į mūsų mokyklą pasirašyti mokymosi sutarties. Su savimi būtina atsinešti šiuos dokumentus: asmens tapatybę liudijantį dokumentą (LR piliečio pasą arba tapatybės kortelę), vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą (forma Nr. 083-1/a) ir pirmąjį piniginį įnašą (avansą) už vairavimo kursus ( bent 100 Eur).
  • 3 žingsnis: atvykstate į mūsų mokyklą sutartu laiku ir pradedate lankyti teorijos mokymo kursą su Jūsų pasirinkta grupe. Teorijos kursas truks apie 6-7 savaites, t.y. mažiausiai 40 akademinių valandų. Teorijos kursų metu taip pat išklausysite pirmosios medicininės pagalbos kursą.
  • 4 žingsnis: besimokydami teorijos, pradedate mokytis vairavimo praktikos (iš anksto susitarę su instruktoriumi dėl Jums patogaus laiko). Vairavimo praktikos kurso trukmė – 30 akademinių valandų.
  • 5 žingsnis: baigę kursus mūsų mokykloje laikysite mokyklinį praktinio vairavimo egzaminą. Išlaikius egzaminą vairavimo mokykloje Jūs galėsite laikyti vairavimo egzaminus valstybinėje įmonėje „REGITRA“ . Registruotis į VĮ „Regitra“ teorijos egzaminą reikia telefonu 8 700 55 151 arba +370 5 210 5164 (skambinant iš užsienio) arba internetu (http://www.regitra.lt/). Sėkmingai išlaikę teorijos egzaminą, galėsite registruotis praktinio vairavimo egzaminui.

Vairavimo teorijos egzamino metu Jums per 30 minučių reikės atsakyti į 30 klausimų (egzaminą išlaikysite, jei padarysite ne daugiau negu 6 klaidas). Vairavimo praktikos egzaminas laikomas VĮ „Regitra“ priklausančiomis transporto priemonėmis. Sėkmingai išlaikę teorijos ir vairavimo egzaminus VĮ „REGITRA“ gausite laikinas vairavimo teises

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here